SMARTLIBERTY - reaaliaikainen paikannus-ja tunnistusjärjestelmä

SMARTLIBERTY

SmartLiberty on uusi turvallisuus- ja viestintästandardi hoivan maailmassa.
Yhdistämällä modulaarisesti mobiilin hoitajakutsun, karkaamisen hallinnan, avustuspuhelut, puhelintoiminnan, WLAN:n, tarkan paikannuksen sekä yli 20 erikoistunutta sovellusta, on se markkinoiden kattavin ratkaisu.
Hoitohenkilökunnan avulla suunniteltu SmartLiberty on helppokäyttöinen, erittäin turvallinen ja Sveitsiläistä laatua.
Asettamalla ihmiset keskelle, SmartLiberty auttaa parantamaan asukkaiden elämänlaatua ja antaa hoitajille mahdollisuuden työskennellä tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti.

https://www.smartliberty.ch/en_US/

Jablotron uhkahälytysjärjestelmä

Jablotron 100 järjestelmällä toteutetaan joustava ja toimiva uhkahälytysjärjestelmä erittäin kohtuulliseen hintaan.

Keskuslaite raportoi uhkatilanteet joko hiljaisesti tai sireenien tukemana vartiointiliikkeeseen tai gsm-puhelimiin. Hälytys siirretään joko pelkästään gprs-yhteydellä tai sen lisäksi ethernet-verkon yli.

Uhkapainikkeet voivat olla joustavasti langallisia perinteisellä silmukalla, osoitteellisessa BUS-väylässä tai langattomia. Kiinteästi asennettavia pöytä-/seinäpainikkeita, rannekepainikkeita tai avaimenperä kaukosäätimiä.

Suomenkielisistä LCD-näytöllisistä käyttölaitteista nähdään nopeasti ja selkeästi hälytyksen tehnyt ilmaisin selkokielisellä tekstillä. Lisäksi voidaan asentaa käyttölaitteeseen indikointi-ja hälytyssegmenttejä vielä nopeampaan ja etäältä tehtävään havainnointiin.