Elpas - reaaliaikainen paikannus-ja tunnistusjärjestelmä

Elpas

Monipuolisin reaaliaikainen paikannus

Elpas tarjoaa erittäin monipuolisen, useita tunnistustekniikoita (RF, LF, IR ja Bluetooth) käyttävän järjestelmän erilaisiin paikantamis- ja seurantatarpeisiin mm. sairaalaympäristöissä, senioriturva-alalla sekä yksin ja riskiympäristöissä työskenteleville. Järjestelmä toimii itsenäisesti tai sitä voidaan hallita ja valvoa internetin yli Eiris -sovelluksella.

https://www.dropbox.com/s/osacstnf1oxnktv/Elpas%20esite.pdf?dl=0

Jablotron uhkahälytysjärjestelmä

Jablotron 100 järjestelmällä toteutetaan joustava ja toimiva uhkahälytysjärjestelmä erittäin kohtuulliseen hintaan.

Keskuslaite raportoi uhkatilanteet joko hiljaisesti tai sireenien tukemana vartiointiliikkeeseen tai gsm-puhelimiin. Hälytys siirretään joko pelkästään gprs-yhteydellä tai sen lisäksi ethernet-verkon yli.

Uhkapainikkeet voivat olla joustavasti langallisia perinteisellä silmukalla, osoitteellisessa BUS-väylässä tai langattomia. Kiinteästi asennettavia pöytä-/seinäpainikkeita, rannekepainikkeita tai avaimenperä kaukosäätimiä.

Suomenkielisistä LCD-näytöllisistä käyttölaitteista nähdään nopeasti ja selkeästi hälytyksen tehnyt ilmaisin selkokielisellä tekstillä. Lisäksi voidaan asentaa käyttölaitteeseen indikointi-ja hälytyssegmenttejä vielä nopeampaan ja etäältä tehtävään havainnointiin.