1. loka, 2017

Dahua X820 ammattitason Drone

On olemassa kaksi laitteistotasoa,  kuluttajien ja teollisuuden tasot. Dahua Drones kuuluvat jälkimmäiseen.

Kuluttajatason Dronet on suunniteltu pääasiassa ilmakuvaukseen ja henkilökohtaiseen kuvaukseen / jakamiseen viihdettä varten. Luonnollisesti ne ovat melko suoraviivaisia ja voivat ottaa helposti muokattavissa olevia kuvia / videoita, usein automaattisella kuvanmuokkauksella ja muilla viihdetoiminnoilla.

Kuluttajatason laitteet eivät sovellu vakaviin yleisiin turvallisuuteen liittyviin tehtäviin, kuten suurjännitetornien tarkastukseen, metsäpalojen havaitsemiseen, julkisten tapahtumien hallintaan,  siltojen, poliisioperaatioiden, nopeiden liikennemäärien ja muiden tapahtumien valvontaan. Se merkitsee sitä, että teollisuuden tason Droneilta vaaditaan hyvin erilaisia ​​toimintoja, kuten korkean tason vakauden ja turvallisuuden ylläpitäminen, älykäs ohjaus, erilaisten sovellusten ja ympäristön yhteensopivuus, pitkän matkan kantama, kantokyky ja pitkä akun käyttöikä.

 
Dahua Drone X820

Nykyisen teollisuustason Dronella on kyky lähettää kuvia jopa 10 kilometrin etäisyydelle, ja pääsy monen VMS-alustoille mahdollistaa reaaliaikaisen ääni- ja videovirran ohjauskeskuksen näytölle ja siten antaa tietoa poliisille tai turva-alan yritykselle ongelman ratkaisemiseksi paikan päällä, kuten väkijoukon ohjaaminen evakuointireitille tai pelastushenkilöstön lähettäminen paikalle, missä sitä tarvitaan.

Sovellusskenaarioita

Dahua Dronesia on helppo käyttää ja käyttää tilanteissa, kuten seuraavissa tilanteissa.

Suurjännitetornien -tarkastukset

Hankalissa maastoissa sijaitseville suurjännitetorneille on vaikeaa ja riskialtista päästä. Dahua Drones voi parantaa tehokkuutta ja vähentää kustannuksia.

Dahua Drones hyödyntää x30-optisen zoomin kykyä kaapata HD-kuvia pitkiä matkoja, jolloin vältetään onnettomuudet, joita tavalliset Dronet ovat kohdanneet sähkömagneettisten häiriöiden seurauksena suurjänniteverkoista ja kaukana toimivista ihmisistä. Niissä olevat lämpökamerat voivat paikantaa epänormaalisti kuumia kohtia kaapeleissa ja eristysterminaaleissa estäen näin onnettomuuksia.

(Metsä) palon havaitseminen ja valvonta

Dahua Drones voi havaita epäilyttäviä kuumia kohtia näkymättöminä paljaille silmille. 1500 metrin korkeudessa Dahua Drone kattaa 5 km²: n alueen, jossa kymmenien ihmisten tarkastus suoritetaan vain yhdellä lennolla.
Dahua Drones voi lentää paikalle korkeiden lämpötilojen ja voimakkaiden tuulien vallitessa  ​​välittäen asiaankuuluvat tiedot maajoukoille, jotta he voivat toimia oikein näiden tietojen avulla. Kun tulipalo on sammunut, Dahua Dronen yläpuolinen tarkastus voi estää toisen tulipalon. Tässä mielessä Dahua Drone on yksi parhaista apuvälineistä palomiesten avuksi.

Poliisin tehtävät

Dahua Drones saapuu nopeasti ja huomaamatta rikoskohteisiin. Se tallentaa reaaliaikaisesti visuaalisia tietoja paikoista, liikenteestä ja henkilökunnasta monitoimikamerallaan, joka kykenee optiseen zoomaukseen x30 (mikä antaa Dronelle mahdollisuuden työskennellä pitkän matkan päässä, missä sitä ei rikolliset huomaa ); lämpökamerat (mahdollistaa yökuvauksen) ja kasvojen tai haettavien autojen automaattisen tunnistuksen.

Langattoman tiedonsiirron avulla kerätyt tiedot ovat kaikkien  VMS-alustojen käytettävissä. Lyhyesti sanottuna se on erittäin tehokas poliisin avustaja.

Julkisen turvallisuuden hallinta

Dahua Drone voi tukea erityisiä turvavalvontatoimintoja yleisissä tapahtumissa, kuten konserteissa ja urheilutilaisuuksissa , koska sen monipuoliset lentotilat sen mahdollistavat(kiertävät ympäri ja tavoitteen seuranta).Sen tehokas kamera pystyy kuvaamaan laaja-alaisen kuvan sekä täsmällisiä yksityiskohtia ja samalla hyötyä sen pitkästä 38 minuutin akun käyttöajasta.

Dahua Dronen tehokkuus ei ole pelkästään sen kykyä työskennellä kaukaa, vaan myös sen lentoturvallisuutta. Kaikenlaiset äärimmäiset testit on suoritettu, mikä tarkoittaa sitä, että Dahua Drone ei häiritse lainkaan yleisöä.

Esimerkiksi New York City Marathon, jossa on tuhansia osallistujia ja katsojia, jotka levittäytyvät yli 26 mailin alueelle. On hyvin haastavaa perustaa tehokas valvontajärjestelmä tällaiselle yhden päivän tapahtumalle. Dahua-drone voi olla erittäin hyödyllinen tällaiselle tapahtumalle. Riittävällä peitolla, 8 Dahua 820-Dronea voi tarjota erittäin hyvän kattavuuden koko maratonille. Jokainen ohjaaja voi huolehtia 6 km: n etäisyydestä partioimalla edestakaisin, jääden vielä muutaman minuutin kullekin 6 paikkatietopisteestä 1 km: n etäisyydellä, jotta näet hyvin tilanteen. Dronet lentävät 100 metriä maanpinnan yläpuolella riittävän selkeästi, jotta voidaan tehokkaasti tunnistaa vaaratilanteet, kuten pakokauhut ​​tai liikenneonnettomuudet.

S
amankaltaista Dronien käyttöönottoa voidaan soveltaa myös skenaarioihin, kuten musiikkifestivaaleihin, ulkoilmakonsertteihin ja tärkeisiin poliittisiin tilaisuuksiin, mikä ei ainoastaan ​​auta turvallisuusyrityksiä toimimaan tehokkaammin, vaan myös todistamaan, onko laittomia tapahtumia tapahtunut.
 
Siltojen tarkastus

Massiivisten siltojen ylläpitäminen edellyttää tarkastuksia, joka yleensä vaatii paljon kalustoa, laitteita ja kokenutta henkilökuntaa. Dahua Drones voi yksinkertaistaa prosessia huomattavasti ja vähentää kustannuksia.

Dahua Drones voi lentää ympäri siltaa tarkkailemalla eroosiota ja muita vahinkoja, asiantuntijat voivat analysoida tiedot jälkikäteen. 

On syytä korostaa, että Dahua Dronesilla on erinomainen kyky vastustaa tuulta (tuulennopeus  14 m/s asti), ja ne pystyvät täysin ylläpitämään vakaata lentoa joen yli ja tarjoamaan vakaata visuaalista tietoa.

Liikennevalvonta

Päivittäisissä partioissa Dahua Drones, havaitessaan laitonta käyttäytymistä , voi kaapata  HD-kuvan kaukaa ja tallentaa sen todisteena. Tietoja autoista, rekisterikilvistä ja kuljettajista tunnistetaan välittömästi, kun video lähetetään samanaikaisesti takaisin. Toisessa skenaariossa, liikenneruhkassa, eikä kukaan tiedä, mitä tapahtuu, Dahua Drone pystyy tarjoamaan reaaliaikaisia ​​ja ensikäden kuvia / videota vastaaville henkilöille päätöksentekoon.

Lopuksi Dahua Drones voi olla avainasemassa erilaisissa julkisen turvallisuuden tilaisuuksissa. Dahua on saavuttanut viimeisimmän tekniikan kehityksen ja soveltanut sitä turvallisemman yhteiskunnan ja älykkäämmän elämän mahdollistamiseksi. Tämä on tulevaisuus, jota kohti Dahua Drones auttaa meitä suuntautumaan.