25. maalis, 2015

Jablotron CU-07 GPS/GPRS ajoneuvojen valvontalaite

Jablotron CU-07 valvontalaite käyttää GPS vastaanotinta auton, moottoripyörän, pakettiauton, kuorma-auton tai muun kuljetusvälineen sijainnin määrittämiseen ja lähettää tiedon Web-porttaaliin GSM-verkon yli.

Veloituksettomasta Web-porttaalista voidaan seurata reaaliaikaisesti kulkuvälineen sijaintia sekä tarkastella kuljettuja matkoja lokista.

Laitteessa on sisäinen kiihtyvyysanturi, kun yksikkö liikkuu tallentaa se sijainnin ja yrittää lähettää tiedot palvelimelle reaaliajassa. Mikäli verkkoyhteyttä ei ole tallentaa laite tiedot muistiinsa ja lähettää ne yhteyden palattua.

Käyttöjännitealue on laaja, 8 - 30 Vdc. Virrankulutus on pieni, lepotilassa 15 mA, tyypillisesti GPRS tilassa 120 mA, enintään 200 mA.

Matkan tyypin ( työ, yksityinen, huolto, työ ulkomailla, yksityinen ulkomailla ) valinta tekstiviestillä. Konfigurointi tekstiviesteillä. Kuljettajan tunnistus tekstiviestillä tai soittajan tunnistuksella.

Sijainnin kysely tekstiviestillä, laite vastaa koordinaateilla sekä karttalinkillä.

Laite soveltuu erinomaisesti myös ajoneuvon varkauden tai törmäyden valvontaan, koska se ilmoittaa kun ajoneuvoa hinataan tai siihen törmätään.