Urmet

Urmet on vuonna 1937 perustettu italialainen yritys. Se suunnittelee, kehittää ja myy rakennusautomaatiotuotteita ja -järjestelmiä.Viestintä- ja turvallisuusasiantuntija, yritys erottuu innovaatiokehityksestään ja kehittää laitteita, jotka nopeuttavat asennusta ja yksinkertaistavat toimintojen hallintaa asuin-, toimisto- ja teollisuusrakennuksissa.


Digitaaliset järjestelmät
2Voice, IperVoice, BiBus VOP ja Digivoice ovat Urmetin digitaalisia videopuhelinjärjestelmiä.Mikään muu valmistaja ei tuota laitteita niin laajalle alueelle, joka kattaa 2-johdin, IP-, video-yli tehonsyötön ja 5-johdotekniikat.Kaikissa järjestelmissä on useita sisääntulopaneleja ja monitoreja.

Urmet ovipuhelinjärjestelmät soveltuvat siis erinomaisesti niin saneeraus-kuin uudiskohteisiin.

http://www.urmet.it/urmet_web/en/Download/Documentation/General-Catalogue.html

 

Tyyli ja monipuolisuus

Urmetin huoneistopuhelimien valikoima säilyttää maineensa markkinoiden kattavimpana ja joustavampina, joka tarjoaa laajan valikoiman ovipuhelimia ja analogisten ja digitaalisten järjestelmien kanssa yhteensopivia monitoreja.

Teknologia ja muotoilu ovat tuotekehityskonseptin ytimessä: näin kehitettiin uudet handsfree-yksiköt Max, Mìro, CX Modo ja Aiko, jotka tarjoavat teknisiä ratkaisuja, jotka sopivat jokaiseen sisustustyyliin.

Urmet kehitti uusia tuotteita siten, että ne soveltuvat myös kuulovammaisille. Modo, Aiko ja Signo voi lähettää sähkömagneettisia aaltoja, jotka voidaan havaita kuulokojeilla. Nämä laitteet ovat yhteensopivia kaikkien kuulokojeiden induktiosilmukka-antennien kanssa (ETS 300381 ja EN 60118 -standardit). 

http://www.2voice.it/

Urmet Mini Note + video-ovipuhelinsetti

Mini Note + on uusi Urmet video-ovipuhelinsetti 2:lla ei polarisoidulla johtimella: helppo asentaa ja käyttää, sisältää kaikki tarvittavat komponentit video-ovipuhelinjärjestelmään sekä optiona turvallisuus- ja automaatiojärjestelmään.


Setti sisältää Mikra kutsutaulun kameralla sekä cxModo huoneistomonitorin 7” kosketusnäytöllä


Päivittää vanhan ovipuhelimen tai ovikellon video-ovipuhelinjärjestelmäksi (2 ei polarisoitua johdinta)

Katso esittelyvideo:

https://www.youtube.com/watch?v=WTzYUtD0U4s

 

Datalehti:

http://www.urmet.it/docroot/html/mini-note/download/U_ST_1722-85-86_ENG.pdf

 

Asennus-ja konfigurointivideo

https://www.youtube.com/watch?v=8K_fngtn2xc