Kulunvalvonta, työajanseuranta ja ajannäyttö

Kulunvalvontajärjestelmä helpottaa kulkuoikeuksien hallintaa ja parantaa turvatasoa. Järjestelmä tallentaa kaikki kulkutapahtumat ja tarvittaessa se kytkee murtohälytyksen päälle ja pois. 

Kulunvalvontajärjestelmän avulla voidaan estää asiattomien henkilöiden pääsy tiloihin ja erilaisia kulkuoikeusmäärityksiä käyttäen, voidaan myös kulkuoikeuksia rajata. Kulkuoikeuksia voidaan myös rajata kulkualue, kellonaika ja kalenterikohtaisesti. Arkipyhät ohjelmoidaan tarvittaessa etukäteen. Näppäimistölukijoilla voidaan määritellä aika, jolloin kortin lisäksi vaaditaan PIN-koodi. Automaattiset viikko-tai kalenteriajastukset avaavat tai sulkevat haluttaessa ovien lukituksia tai kun ensimmäinen kulkuoikeuden omaava henkilö on saapunut.

Kulunvalvontajärjestelmän tunniste ( kortti, tagi, radioavain ) korvaa perinteisen avaimen. Turvallisuus paranee ja kustannukset pienenevät, koska tunnistetta ei voi kopioida (Desfire-tekniikka) ja kadonnut tunniste voidaan mitätöidä ohjelmallisesti.

Kulunvalvontaan voidaan liittää tarvittaessa työajanseuranta erilaisine määrittelyineen ja raportein. Raportit voidaan liittää suoraan palkanlaskentaan.

 

Vanderbilt ACT365 pilvipalvelupohjainen kulunvalvonta

ACT365 - Täydellinen suojaus missä ja milloin vain

ACT365: n tärkeimmät edut:
 
- Asentajan portaali ja sovellus mahdollistavat useiden asiakkaiden ja kohteiden etähallinnan    yhdestä käyttöliittymästä
- Etädiagnostiikka ja huolto jännitteestä, verkosta, virtalähteestä jne.
- Ei asennettavaa ohjelmistoa
- API yksinkertaisiin integrointeihin kolmannen osapuolen ohjelmiston kanssa
- Toistuvat tulo mahdollisuudet hallittujen pääsynvalvontapalveluiden kautta

Tyypilliset, laajat sovellukset ACT365: lla
 
Vähittäiskauppa, satelliittitoimistot
Ei palvelimia tai tietokoneita kussakin kohteessa
Ei verkkoa kunkin kohteen välillä
Mahdollisuus hallita kaikkia kohteita yhdestä käyttöliittymästä
Ilmoita keskitetysti, hallinnoi etäältä

Pienet ja keskisuuret yritykset
Ei IT-osastoa / rajoitettuja IT-resursseja
Ei tarvetta varmuuskopioiden tai palvelimien hallintaan
Fire Muster Raportointi mobiililaitteissa (valvomo saa tiedon tiloissa olevista henkilöistä).

Kuntosalit ja urheiluseurat
Ei tietokonetta / palvelimia kussakin kuntosalissa
Helppokäyttöinen hallinta maksajille
Vähentää jäsenten tai henkilöstön väärinkäytöksiä
Helppo integrointi back-end-järjestelmiin, virtaviivaistaa rekisteröinti- ja varausprosessia

Etäasemat ja rakennustyömaat (ts. tukiasemat, vesitornit tai sähköasemat)
Ei IT-infrastruktuuria
Pääsyn rajoitus ja videotallenteiden tarkastelu
Läsnäolo ja ajanlasku
GSM-moduuli kommunikointiin ACT365: een
Ilmoita keskitetysti, hallinnoi etäältä

Kiinteistönhoitoyhtiöt
Rajoita pääsy, kun vuokrat maksamatta
Helppo fob-ilmoittautuminen
Hallitse kaikkia ominaisuuksia keskitetysti
Varmista pääsytapahtumia videotiedostojen avulla

Vanderbilt-Bewator Entro

Turvallinen ja joustava kulunvalvontajärjestelmä.

Bewator Entro ( Siemens - Vanderbilt ) kulunvalvontajärjestelmä on tehokas keino suojata kiinteistöjä ja estää asiattomien henkilöiden sisäänpääsy. Ovet varustetaan kulunvalvontalukijoilla ja sähköisillä lukoilla; täten ovet voi avata ainoastaan henkilökohtaisilla kulkutunnisteilla. Järjestelmän käyttö on yksinkertaista, käytännöllistä ja ennen kaikkea erittäin turvallista.

Bewator Entro on PC-ohjattu kulunvalvontajärjestelmä ja se toimii käyttäjäystävällisessä Windows-ympäristössä. Bewator Entro-järjestelmän ensimmäinen versio on tuotu markkinoille jo vuonna 1977 ja nykyään se on yksi markkinoiden suosituimmista kulunvalvontajärjestelmistä.

Integraatio

Bewator Entrolla voidaan ohjata useimpien laitevalmistajien murtoilmaisujärjestelmiä, järjestelmän lukijoiden avulla voidaan kytkeä murtoilmaisujärjestelmä päälle tai pois tietyltä valvonta-alueelta. Bewator Entroon voidaan myös liittää Siemens:n  SISTORE-tuoteperheen digitaaliset kameravalvontatallentimet.

Ohjelmalla voidaan hallita 10 000 eri järjestelmää RS485, lähiverkon, internetin tai muiden etäyhteystekniikoiden avulla. Jokaiseen järjestelmään voi kuulua 1024 ovea ( 512 kaapeloitua ja 512 langatonta ), 40 000 korttia/henkilöä, 480 kulkuoikeusryhmää, 240 aikataulua, 240 aluetta. Avoin TCP/IP rajapinta muihin sovelluksiin BAPS:n avulla, kuten työajanseuranta, varausjärjestelmät jne.

http://www.bewator.com/products/categories/fi/BewatorEntro_FI_ebook.pdf

Tip Top Turva Oy:llä on Vanderbilt-sertifikaatti

 

 

 

  • Vanderbilt PP500

    Lujarakenteinen etälukija tausvalaistulla PIN-näppäimistöllä

  • Vanderbilt HD500

    Vandaalisuojattu etälukija, iskun-ja tulenkestävä

  • Vanderbilt PR500

    Slimline etälukija sisä-tai ulkokäyttöön

Bewator Entro järjestelmäkaavio

Rosslare-kulunvalvonta

Rosslaren kulunvalvonta
Perinteinen kulunvalvontajärjestelmä on kustannussyistä ollut järkevää hankkia vain suurimpiin yrityskiinteistöihin; Rosslaren kulunvalvontajärjestelmä on kuitenkin kehitetty niin pienten kuin suurtenkin kohteiden kulunvalvontajärjestelmäksi. Ohjelmointi tallentuu suoraan Rosslaren ovikeskusten omaan muistiin, jolloin ovikeskukset toimivat myös täysin itsenäisesti, jolloin jatkuvaa palvelinyhteyttä tarvita. Ovikeskus voi tallentaa halutut tapahtumat omaan muistiinsa, josta tiedot voidaan siirtää yhteyden palauduttua.

Nopea ja helppo asentaa
Rosslaren kulunvalvontajärjestelmät ovat helppoja ja nopeita asentaa. Ovikeskus toimitetaan lukollisessa turvakaapissa, joka sisältää akkuvarmistetun virtalähteen. Tämä nopeuttaa asennusta ja takaa ovikeskuksille aina suojatun toimivuuden. Myös suunnittelussa on huomioitu helppo asennettavuus.

Laajat ominaisuudet ja lisälaitteet
Rosslare Security on vuosien saatossa kehittänyt kulunvalvontajärjestelmäänsä yhä käyttäjäystävällisimmäksi sekä monipuolisimmaksi. Rosslaren ovikeskukset tukevat keskeisiä etälukijaformaatteja: mm. Wiegand 26, 27, 30, 40, 60, Clock and Data jne. Tämän lisäksi Rosslare on kehittänyt omia lukijoitaan täyttämään asiakkaiden vaatimuksia. Uusia tuotteita Rosslarelta on mm. RF-lukija ja lähetin/vastaanottopari, joka poistaa kaapeloinnin tarpeen ovikeskukselta lukijoille.

Laajennettavuus
Rosslare-järjestelmän laajennettavuus on helppoa. Uusi ovikeskus kytketään järjestelmään, jonka jälkeen AxTrax-ohjelmalta voidaan ladata ohjelmointi ovikeskukselle ja uusi oviympäristö on valmis käytettäväksi.

AxTrax-kulunvalvontaohjelmisto
Rosslaren kulunvalvontajärjestelmää on erittäin helppo ohjelmoida ja hallita; kaikki tapahtuu yhden ohjelman kautta. Ohjelmistolla pystytään hallitsemaan helposti hajautettujakin kohteita. Ohjelmiston monipuolisia ominaisuuksia hyödynnetään sekä asennusvaiheessa että järjestelmän

Käyttäjä- ja avainhallinta
AxTrax-ohjelmiston helpon käyttöliittymän ansiosta kulunvalvontajärjes- telmän käyttäjien hallinta on vaivatonta ja uusien käyttäjien luominen nopeaa. Järjestelmään ohjelmoidaan yleensä valmiiksi kulkukortteja, jotka annetaan tarvittaessa uusille käyttäjille. Samalle käyttäjälle voidaan
määritellä max.16 kulkutunnistetta, jotka voivat olla luetettavia tunnisteita, PIN -koodeja, tai näiden yhdistelmiä. Käyttäjien liikkumista on mahdollista rajata aika- ja kulkuoikeusryhmillä.

Järjestelmään voidaan luoda kulkuoikeuslaskuri sekä määrittää lukijat (ovet), joita ko. käyttäjän tulee käyttää. Kun käyttäjän kulkukerrat ovat loppuneet, AxTrax-ohjelmistolla lisätään tarvittava määrä kulkukertoja. Näin varmistetaan se, että käyttäjä pääsee kulkemaan vain juuri halutun määrän valitusta ovesta (tilapäiskäyttäjät, kertakäyttäjät, tavarantuojat, muuttomiehet, jne…) 

Hajautetut kohteet hallintaan yhdellä ohjelmistolla
AxTrax-ohjelmisto tukee useaa ovikeskuksen liitäntätapaa. Ovikeskuksia pystytään liittämään käyttämällä sarja- ja/ tai TCP/IP -liikennöintiä. Tämä mahdollistaa useiden erilaisten ja hajautettujen kohteiden hallinnan yhdestä ainoasta paikasta.

 

 

Esmikko kulunvalvonta ja työajanseuranta ovat yrityksen, henkilöstön ja asiakkaiden perusturva ja palvelija

Kulunvalvonta  on perusturvaa, jonka päälle  voi rakentaa monipuolisen turvallisuuden suojaamaan yrityksen toimintoja  - unohtamatta kuitenkaan asiakkaiden ja henkilöstön omaisuutta ja tietoja. Sillä voi jopa turvata yrityksen toiminnan jatkumisen.

Esmikko kulunvalvonta on modulaarinen, jossa on asiakaskohtaiset  sovellukset. Se on joustava. Siihen voi liittää uusia ominaisuuksia, jotka takaavat  järjestelmälle pitkän elinkaaren. Järjestelmämme on riippumaton maantieteellisistä välimatkoista ja rakennusten määrästä.


Kulunvalvontaamme  voi yhdistää työajanseurannan. 

Esmikko on  integroitujen turvallisuussovellusten selkäranka ja "peruspalikka" ja sitä käytetään graafisella käyttöliittymällä. 

Kulunvalvonnan, työajanseurannan ja integroitujen turvasovellusten kehittäjänä hallitsemme myös niiden asennus-, käyttöönotto- ja ylläpitopalvelut sekä laajennukset.

Kantech

Kantech EntraPass on vakaa korkean suorituskyvyn ohjelmisto, jonka avulla asiakkaat voivat suunnitella ja käyttää minkä tahansa määrän ovia - turvallisesti, nopeasti ja tehokkaasti kulkuoikeuksien puitteissa.

Dahua kulunvalvonta

Dahuan älykkäät rakennustuotteet luovat turvallisuutta ja mukavuutta

Esite täältä